COVID-19 kotitestaus

Pikatestin tekeminen on nykyään todella helppoa. Se ei kuitenkaan anna varmuutta tilanteesta, joka voi olla haitaksi ympärillä olevillesi. Pystymme tarjoamaan tämän varmuuden sinulle vuorokauden aikana niin, että sinun ei tarvitse lähteä kotoasi mihinkään – me tulemme luoksesi. Näin vältytään sinun vaivalta ja muiden altistumisuhalta. Myös maailman aukeamisen myötä saat kauttamme tarvittavat dokumentit matkallesi vaivattomasti.

Kotona tai toimistolla

Olit missä tahansa – kotona tai toimistolla, koronatestauksen ei tarvitse olla ryhtiliike. Varmistu omasta ja muiden terveydestä testaamalla itsesi säännöllisesti ilman, että lähdet altistamaan muita jos potentiaalin uhka on olemassa. Tilaa näyte kotiisi, toimistolle tai harrasteesi pariin, jotta voit olla varma tilanteestasi itsesi ja ympärillä oleviesi hyväksi. Se jos joku on fiksua.

Valmiit testipaketit

Koronatestaus klinikallamme

129€

Ota tauko päivästä ja piipahda klinikallamme Töölönkadulla istahtaen vaikka hetkeksi nojatuoliin nauttimaan pala yksityisyyttä miellyttävässä ympäristössä ilman jonotusta. Tai varaa sopiva aika ja tee pistoisku ohikulkumatkalla – valinta on sinun.

 • Voit tulla klinikallemme ottamaan PCR-testin hintaan 129€.
 • Tästä vähennetään KELA-korvaus mikäli oireesi sopivat koronavirukseen. Näin ollen kotitestauksen hinnaksi jää sinulle 29€.
 • Saadaksesi KELA-korvauksen sinulla pitää olla voimassa oleva kelakortti.
 • Lisäoptiona erillinen lääkärintodistus matkustusta varten hintaan 25€.
 • Tulos saadaan tarvittaessa 24 tunnin sisällä näytteenotosta.

Jos haluat tilata näytteenotolle ajanavarauksen klinikallemme puhelimitse soita numeroon 0400 374 077. Mikäli numero on varattu tai ei sillä hetkellä vastaa jätä tekstiviesti ”KORONA KLINIKKA” ja hoitajamme palaa sinulle tuota pikaa. Hoitajan alkuhaastattelun perusteella lääkäri tekee lähetteen tutkimukseen. Tule osoitteeseen Töölönkatu 19 A 1 sovittuna ajankohtana jonottamatta.

Optiman Korona-kotitestaus

159€

Järjestämme PCR-testauksen kotona, työpaikalla tai oikeastaan missä tahansa PK-seudulla. Mikäli haluat varmistua esimerkiksi lomamatkaa tai muita kohtaamisia varten järjestä itsellesi tai lähipiirillesi yksi huoli vähemmän ja tilaa meidät luoksesi. Olemme toimineet lisäksi useissa tapahtumissa ja mahdollistaneet lukuisia turvallisia tapaamisia monipuolisissa yhteyksissä.

 • Voit tilata Optiman Korona-kotitestauksen (PCR) hintaan 159€.
 • Tästä vähennetään KELA-korvaus mikäli oireesi sopivat koronavirukseen. Näin ollen kotitestauksen hinnaksi jää sinulle 59€.
 • Saadaksesi KELA-korvauksen sinulla pitää olla voimassa oleva kelakortti.
 • Lisäoptiona erillinen lääkärintodistus matkustusta varten hintaan 25€.
 • Tulos saadaan tarvittaessa 24 tunnin sisällä näytteenotosta.

Jos haluat tilata näytteenoton luoksesi puhelimitse soita numeroon 0400 374 077. Mikäli numero on varattu tai ei sillä hetkellä vastaa, jätä tekstiviesti ”KORONA KOTITESTI” ja hoitajamme palaa sinulle tuota pikaa. Hoitajan alkuhaastattelun perusteella lääkäri tekee lähetteen tutkimukseen. Näytteenottaja tulee kotiisi ottamaan testin sovittuna ajankohtana.

Miten toimia?

Tee ajanvaraus sivuillamme ja valitse itsellesi sopiva aika ja paikka testaukselle.

Hoitaja saapuu sovittuna ajankohtana toivomaasi paikkaan näytteenottoa varten.

Toimitamme tulokset Kanta-palveluusi vuorokauden aikana.

Asiakkaiden kokemuksia

Olin hyvin tyytyväinen

Koko näytteenottotoimenpide oli todella helppo ja miellyttävä. Tilasin testin kotiin, sairaanhoitaja tuli 10:55 ja oli ulkona klo 11:05. Tulokset ja tarvittavat dokumentit sain sähköpostiini jo samana päivänä. Suosittelen lämpimästi myös muille!

– Matti, Helsinki

Yleisimmät kysymykset

Sisältyykö hintaan kaikki?

 • Hinta on pysyvä, eikä siihen lisätä enää erillisiä kuluja. Hinnasto voimassa 2023.

Miten tietosuoja on varmistettu?

 • Käytössämme on alan laajassa käytössä yleisesti oleva GDPR-standardoitu potilastietojärjestelmä. Luottamuksellisen viestinnän ja tulosten toimittamisen hoidamme salatuin sähköpostein tai puhelimitse asiakkaan toivomusten mukaisesti. Toimitilojemme äänieristys on Aluehallintoviraston hyväksymä ja otamme odotustiloihimme maksimissaan kolme asiakasta kerralla.