Tiedosta tekoihin

Tekijöitä, jotka vaikuttavat arjen jaksamiseen on toki monia. Joskus urheilemme, joskus ainoastaan lepäämme ja kaikkea siltä väliltä. Tilanteesta riippumatta arvioimme kokoajan omaa todellista terveyttämme. Sitä arviota tukemaan on hyvä välillä tarkastaa faktat, jotka saadaan suoraan elimistöstäsi lääkäriemme tulkitsemana.

Näytteenotto asiakkaan luona

Optima valmiiden terveyspakettien avulla sinun on helppo selvittää, miten oma keho jaksaa ja mihin oman terveyden ylläpito kannattaa suunnata. Räätälöityjen Optima-terveyspakettien avulla selvität miten kehosi oikeasti pärjää ja konsultointimme avulla saat parhaat vinkit mitä mahdollisille epäkohdille tulisi tehdä. Tieto siitä, että olemme tulosarvojen sisä- tai ulkopuolella ei yleensä johda pysyviin muutoksiin ilman selkeää tulkintaa.

Me haluamme viedä sinut tilanteeseen, jossa voit kokea olosi varmaksi ja turvalliseksi terveytesi suhteen.

Valmiit testipaketit

Optiman laaja terveyspaketti

235€

Kliinisillä tutkimuksilla päästään varmasti pitkälle, mutta mikään ei kerro tarkempaa tietoa todellisesta terveydentilastasi kuin tulokset, jotka saamme suoraan elimistöstä. Optiman laaja terveyspaketti tarjoaa kattavan katsauksen tilastasi tarkoin valittujen markereiden avulla, joita käytetään mm. huippu-urheilijoita mitattaessa.

Testipakettiin sisältyvät tutkimukset:

  • Perusverenkuva, kolesteroliarvot (kokonaiskolesteroli, HDL,LDL,triglyseridit), maksa- ja haimakokeet (alat,afgos,amyl,gt), munuaisarvo (Krea ja GFR-suodatus), kilpirauhanen (TSH,T4V), varastorauta (ferritiini), D-vitamiini, kalium, natrium, kalkki  magnesium, pitkä sokeri (HbA1c), B12-vitamiini, folaatti.
  • Miehillä lisäksi testosteroni arvo.

Valmistautuminen näytteenottoon:

  • Paastonäyte (syömättä, juomatta ja tupakoimatta 10 – 12 tuntia ennen näytteenottoa, näytteenottoaamuna voi juoda lasillisen vettä)
  • Potilaan on suositeltavaa lopettaa biotiinivalmisteiden käyttö 8 h ennen näytteenottoa
  • Kilpirauhasarvon vuoksi näyte tulisi ottaa klo 07-14:00 välillä
  • Miehillä näyte tulee ottaa klo 7–12:00 välillä testosteronitasojen vaihtelun vuoksi

Testipakettiin on mahdollista sisällyttää sydänfilmin (EKG) otto 35 euroa

Optima Health liikkujan paketti

165€

Optiman suosituin testipaketti sopii hyvin liikkujille ja muille hyvinvoinnistaan kiinnostuneille. Liikkujan paketti sisältää tarvittavat mittarit, jotka antavat sinulle monipuolisesti tietoa siitä miten elimistösi voi. Mukana perusverenkuva, magnesium, natrium, D-vitamiini, ferritiini, kalium sekä kilpirauhasen toimintaa heijastelevat tutkimukset.

Testipaketin sisältämät tutkimukset:

  • Perusverenkuva, kilpirauhanen (TSH,T4V), varastorauta (ferritiini), D-vitamiini, magnesium, kalium, natrium.

Valmistautuminen näytteenottoon:

  • Kilpirauhasarvon vuoksi näyte tulisi ottaa klo 07-14:00 välillä

Testipakettiin on mahdollista sisällyttää sydänfilmin (EKG) otto 35 euroa

Jos olet kiinnostunut laajemmasta tutkimuksesta ja haluat räätälöidä oman paketin, ota yhteyttä lääkäreihimme ja aloittakaa yhdessä matka uuteen.

Yleisimmät kysymykset

Sisältyykö hintaan kaikki?

  • Hinta on pysyvä, eikä siihen lisätä enää erillisiä kuluja. Hinnasto voimassa 2023.

Miten tietosuoja on varmistettu?

  • Käytössämme on alan laajassa käytössä yleisesti oleva GDPR-standardoitu potilastietojärjestelmä. Luottamuksellisen viestinnän ja tulosten toimittamisen hoidamme salatuin sähköpostein tai puhelimitse asiakkaan toivomusten mukaisesti. Toimitilojemme äänieristys on Aluehallintoviraston hyväksymä ja otamme odotustiloihimme maksimissaan kolme asiakasta kerralla.