Keitä me olemme?

Optima on monien eri polkujen kautta yhteenkasvanut ryhmä ihmisiä, joilla on palava halu muuttaa terveydenhuollon toimintamalleja ja hinnoittelua suuntaan, jossa palvelu on perillä ennen kuin on myöhäistä. Ajatuksen takana on lääkäreitä, jotka ovat enemmän tottuneita korjaamaan rikkinäistä, sen sijaan, että voisivat parantaa ehjää. Toki aina tapahtuu, kun eletään täysillä, mutta se on elämää. Haluamme olla tukenanne juuri silloin, kuin tarvitset ja mieluiten vähän ennen – henkilökohtaisesti.

Johtava Fysioterapeutti

Hero Mali

Hero on toiminut ammattilaisjääkiekossa päätoimisesti jo 15-vuoden ajan mm Ässissä ja Jokereissa. Tällä hetkellä Hero toimii HIFKn ja Suomen A-maajoukkueen fysiikkavalmentajana ja fysioterapeuttina. Saavutuksiin lukeutuu Olympiakulta ja 4 maailman mestaruutta.Vahvuuksiin kuuluu akuuttien vammojen jälkikuntoutus aina lajiin paluuseen saakka.

Johtava työterveyslääkärii

Matti Peura

Ansiokkaan työterveyslääkäriuran aikana Matti on lukuisia ihmisiä kohdanneena lumoutunut ajatuksesta, jossa ihmisten hoitamisen tulisi ennemminkin olla yhteistyötä ja treenaamista kohti tervettä elämää. Ja tämä on hänen mukaansa nimenomaan asiakkaiden toive. Matti on kiinnostunut ihmisistä kokonaisuutena: mistä olemme tulleet, minne menossa ja erityisesti miten voimme. Henkisen valmennuksen lisäksi Matti tutkii myös perimää ja on ehtinyt opiskella plastiikkakirurgiaakin.

Johtava Lääkäri, CEO

Jussi Kosola

Jussin ideologia rakentuu yksilökeskeisen terveydenhuollon ympärille pois massaratkaisuista. Kaiken keskiössä on ennaltaehkäisy sekä tuen ja valmennuksen merkitys hoitomuotona. Liikunnan ollen lähellä sydäntä Jussi on väitellyt lääketieteen tohtoriksi terveysliikunnasta, jonka parissa hän on työskennellyt lukuisissa eri yhteyksissä. Hän on lisäksi ortopedian ja traumatologian leikkaava erikoislääkäri eli vaikka joskus hyvästä ennakoinnista riippumatta sattuukin, apu on lähellä.

Palvelulupaus

Hyvinvointi on palkitsevaa ja kun siihen saa apua helposti, jää vähemmän aikaa murehtimiselle.

Lupaamme, että itsellesi ja muille arvokas koneistosi toimii tuellamme työssä, vapaa-ajalla ja levossa.

Elämässä on hyvä olla tavoitteita, mutta on osattava olla myös armollinen. Mietitään yhdessä näiden tasapaino.