Karri Pekka Kauppinen

8 tammikuun, 2022

Työpsykologi Helsingissä. Ongelmien näkeminen on varsin helppoa, ratkaisujen keksiminen on melko helppoa, mutta molemmat tuppaavat olemaan vaikeita kun on itse osa ongelmaa. Ne ovat paikkoja, joissa Karri auttaa. Karri on erikoispsykologi, joka viihtyy vaikeiden asioiden ylittämisen äärellä. Hänen työskentelyotteensa on transdiagnostinen, voimavaralähtöinen ja ihmistä itseään oivalluttava. Karrilla on kokemusta yli 4000 ihmisen kanssa työskentelystä yli 60 eri maasta erilaisista vaativistakin aiheista. 

Linda Ulenius

3 helmikuun, 2024

Lindan lajitausta on SM- ja maajoukkuetasolta jääkiekosta, joka on sittemmin vaihtunut mm. HIIT-treeneihin, vuorikiipeilyyn ja pyöräilyyn. Fysioterapiaa ja valmennusta teen kuntoliikkujien, harrastajien ja huippu-urheilijoiden kanssa laajalla lajikirjolla. Vahvuuksiin kuuluu mm. rasitusperäiset vammat, akuuttien vammojen kuntoutus, ylikunto-oireilu sekä liikunnan kipinän sytyttäminen. Saat asiantuntevaa, yksilöllistä ja motivoivaa ohjausta huomioiden elämäntilanteesi ja tavoitteesi.

Veli-Pekka Nykänen

25 tammikuun, 2024

Kymmenien urheilulajien ammattiosaaja Vellu Nykänen työskentelee tällä hetkellä päätoimisesti jääkiekkoilun parissa. Hän on ollut mukana mm. jääkiekon maailmanmestarijoukkue Leijonissa. Vellulla on pitkä kokemus lihashuollosta mm. uinnin, jalkapalloilun ja ampumahiihdon maailman huipulta.

Vellu on itse koulutukseltaan huippu-urheiluvalmentaja, siksi hän ymmärtää urheilijaa poikkeuksellisen kokonaisvaltaisesti. Hoidoissa keinovalikoimaan kuuluu hieronnan lisäksi mm. teippaukset sekä mentaalipuoli. Asiakkaina käyvät kaiken ikäiset junioriurheilijoista ammattilaisiin. Vellulla on poikkeuksellinen kyky löytää kehon ongelmien juurisyyt ja korjata ne.

Lisäksi Vellu on arvostettu ammattimuusikoiden ja kuvataiteilijoiden kehonhuoltajana ja kipujen poistajana. Vellun vahvuuksiin kuuluukin hyvin erilaisten kehollaan työtä tekevien auttaminen, pois leikkausjonosta takaisin lavalle, kentille ja kaukaloihin.

Hero Mali

8 tammikuun, 2022

Hero on toiminut ammattilaisjääkiekossa päätoimisesti jo 15-vuoden ajan ja tällä hetkellä Hero toimii HIFKn ja Suomen A-maajoukkueen fysiikkavalmentajana ja fysioterapeuttina. Saavutuksiin lukeutuu Olympiakulta ja 4 maailman mestaruutta. Vahvuuksiin kuuluu akuuttien vammojen jälkikuntoutus aina lajiin paluuseen saakka.

Matti Peura

4 helmikuun, 2024

Optiman johtava työterveyslääkäri Matti Peura on ansiokkaan työterveyslääkäriuran aikana Matti on lukuisia ihmisiä kohdanneena lumoutunut ajatuksesta, jossa ihmisten hoitamisen tulisi ennemminkin olla yhteistyötä ja treenaamista kohti tervettä elämää. Ja tämä on hänen mukaansa nimenomaan asiakkaiden toive. Matti on kiinnostunut ihmisistä kokonaisuutena: mistä olemme tulleet, minne menossa ja erityisesti miten voimme.

Runo Pyykönen

13 huhtikuun, 2024

Laboratorio ja näytteenotto

Jussi Kosola

8 tammikuun, 2022

Jussi Kosola on Optiman toimitusjohtaja ja johtava lääkäri. Hänen ideologiansa rakentuu yksilökeskeisen terveydenhuollon ympärille pois massaratkaisuista. Kaiken keskiössä on ennaltaehkäisy sekä tuen ja valmennuksen merkitys hoitomuotona. Liikunnan ollen lähellä sydäntä Jussi on väitellyt lääketieteen tohtoriksi terveysliikunnasta, jonka parissa hän on työskennellyt lukuisissa eri yhteyksissä. Hän on lisäksi ortopedian ja traumatologian leikkaava erikoislääkäri eli vaikka joskus hyvästä ennakoinnista riippumatta sattuukin, apu on lähellä.