Hero Mali

8 tammikuun, 2022

Hero on toiminut ammattilaisjääkiekossa päätoimisesti jo 15-vuoden ajan mm Ässissä ja Jokereissa. Tällä hetkellä Hero toimii HIFKn ja Suomen A-maajoukkueen fysiikkavalmentajana ja fysioterapeuttina. Saavutuksiin lukeutuu Olympiakulta ja 4 maailman mestaruutta.Vahvuuksiin kuuluu akuuttien vammojen jälkikuntoutus aina lajiin paluuseen saakka.

Matti Peura

8 tammikuun, 2022

Ansiokkaan työterveyslääkäriuran aikana Matti on lukuisia ihmisiä kohdanneena lumoutunut ajatuksesta, jossa ihmisten hoitamisen tulisi ennemminkin olla yhteistyötä ja treenaamista kohti tervettä elämää. Ja tämä on hänen mukaansa nimenomaan asiakkaiden toive. Matti on kiinnostunut ihmisistä kokonaisuutena: mistä olemme tulleet, minne menossa ja erityisesti miten voimme. Henkisen valmennuksen lisäksi Matti tutkii myös perimää ja on ehtinyt opiskella plastiikkakirurgiaakin.

Jussi Kosola

8 tammikuun, 2022

Jussin ideologia rakentuu yksilökeskeisen terveydenhuollon ympärille pois massaratkaisuista. Kaiken keskiössä on ennaltaehkäisy sekä tuen ja valmennuksen merkitys hoitomuotona. Liikunnan ollen lähellä sydäntä Jussi on väitellyt lääketieteen tohtoriksi terveysliikunnasta, jonka parissa hän on työskennellyt lukuisissa eri yhteyksissä. Hän on lisäksi ortopedian ja traumatologian leikkaava erikoislääkäri eli vaikka joskus hyvästä ennakoinnista riippumatta sattuukin, apu on lähellä.