Fysioterapia ei edellytä traumaa

Liikkuvuuden, toimintakyvyn ja terveyden edistäminen ovat fysioterapian keskeisiä tavoitteita, mutta perinteisesti vasta silloin, kun on tarve kuntoutua fyysisestä traumasta. Haluamme osallistua kanssasi näihin osa-alueisiin hyvissä ajoin. Ilman varsinaista tiedossa olevaa suoritusta tai riskitilannetta meillä jokaisella on arjen ja ikääntymisen tuomat haasteet, joihin voimme vaikuttaa hyvällä ennakoinnilla.

Yksilöllinen kuntoutus

Olemme kaikki erilaisia, jolloin henkilökohtainen ja ammattitaitoinen palvelu pitää fokuksen yllä kuntoutumisen ja terveydentilan edistämisen kannalta niin asiakkaan, kuin ammattilaisenkin roolissa. Me Optimalla kannustamme sinua omien yksilöllisten tavoitteidesi asettamisessa ja saavuttamisessa juuri sillä aikataululla mikä sinulle sopii.

Valmiit testipaketit

Hoidamme sinua tiiminä

Alk. 135€

Henkilöstömme koostuu monipuolisista terveysalan ammattilaisista. Näin ollen haluamme tarjota koko potentiaalimme käyttöösi ja hoitaa sinua tiiminä. Kartoituksen perusteella luomme yhdessä sinulle henkilökohtaisen hoitosuunnitelman, joka voi pitää sisällään kaikkea erikoislääkärin vastaanotosta tuki- ja liikuntaelinten fyysiseen kuntouttamiseen.

Fysioterapian ohjaus katsotaan tapauskohtaisesti ja tarjoamme perinteisen fysioterapian lisäksi myös muita kuntouttavia palveluita, kuten esimerkiksi urheiluhierontaa ja henkilökohtaista valmennusta.

Erikoislääkärillemme voit varata myös suoraan ajan hinnaston mukaisesti.

 • 20 min –  135€ (konsultaatio kattaa kliinisen tutkimuksen sekä suunnitelman)
 • 30 min –  165€ (konsultaatiossa käsitellään lisäksi röntgenkuva löydös)
 • 45 min –  245€ (konsultaatiossa käsitellään lisäksi magneetti (MRI) – tai tietokonetomografia (TT) löydös)
 • 60 min – 275€ (konsultaatio kattaa hoidettavan vaivan lisäksi muiden nivelten sekä liikuntaelinten tutkimuksen)
 • 20 min – lauantaina 165€, sunnuntaina 220€
 • 30 min – lauantaina 225€, sunnuntaina 300€
 • 45 min – lauantaina 300€, sunnuntaina 400€

Toimistomaksu Töölönkadun klinikalla on 25 euroa – etätapaamisista ei peritä toimistomaksua.

Fysioterapian konsultaatio

155€

Fysioterapian konsultaatio kartoittaa tilanteesi ja suunnittelee hoidon yksilöllisesti, joten käydään ensin yhdessä läpi miten voimme sinua tehokkaimmin auttaa. Keskustelu ammattilaisemme kanssa antaa molemmille osapuolille hyvän käsityksen tarkoituksenmukaisesta hoitomallista sekä sen kustannusrakenteesta.

 • Varaa aika konsultaation kalenteristamme juuri silloin, kun sinulle sopii.
 • Lääkärimme soittaa sinulle ja kartoittaa tilanteen, jonka pohjalta voimme lähteä luomaan elämäntilanteeseesi sopivaa hoitomallia.
 • Konsultaatio sisältää toimisto- sekä kuntosalimaksun.
 • 60 min – 155€

Yleisimmät kysymykset

Tarjoatteko fysioterapiaa yrityksille tai joukkueille?

 • Olemme tottuneet hoitamaan myös suurempia ryhmiä, mutta otamme asiakkaat aina vastaa yksilöinä. Ota meihin yhteyttä niin voimme suunnitella yhdessä teille sopivan toimintamallin.

Miten tietosuoja on varmistettu?

 • Käytössämme on alan laajassa käytössä yleisesti oleva GDPR-standardoitu potilastietojärjestelmä. Luottamuksellisen viestinnän ja tulosten toimittamisen hoidamme salatuin sähköpostein tai puhelimitse asiakkaan toivomusten mukaisesti. Toimitilojemme äänieristys on Aluehallintoviraston hyväksymä ja otamme odotustiloihimme maksimissaan kolme asiakasta kerralla.

Sisältyykö hintaan kaikki?

 • Toimistomaksu Töölönkadun klinikalla on 25 euroa – etätapaamisista ei peritä toimistomaksua.