Hieronnalla ulos leikkausjonosta

Liikunta, kuten liikkumattomuuskin aiheuttavat kipua, jumeja ja kireyksiä. Staattiset, työperäiset sairaudet on hoidettavissa vilkastuttamalla verenkiertoa hieronnalla, jossa käsitellään kiinnikkeitä ja poistetaan arpikudosta.

Aktiivisen kehon huolto on erityisen tärkeää. Huippuammattilaisen suorittama urheiluhieronta on paitsi vammojen ennaltaehkäisyä, myös niistä selvästi nopeampaa palautumista.

Osaavalla urheiluhieronnalla parannat unen laatua, keskittymis- ja vastustuskykyä sekä rauhoitat stressiä ja keskushermostoa.

Arkeesi sopiva

Urheiluhieronta ja lihashuolto ei saa olla ylimääräistä stressiä vaativa ryhtiliike, eikä lisäys kiireiseen aikatauluusi. Olitpa missä tahansa, kotona, toimistolla tai harrastuspaikassasi, voit tilata urheiluhieronnan paikanpäälle. Näin säästät aikaa ja vaivaa. Työnantajana tämä voi olla työntekijöitäsi vahvasti sitouttava etu, joka kotiutuu työnantajana sinulle terveempinä työntekijöinä ja vähentyneinä sairauspoissaoloina.

Tutustu palveluumme

Hoidamme sinua tiiminä

alk. 135€

Henkilöstömme koostuu monipuolisista terveysalan ammattilaisista. Näin ollen haluamme tarjota koko potentiaalimme käyttöösi ja hoitaa sinua tiiminä. Kartoituksen perusteella luomme yhdessä sinulle henkilökohtaisen hoitosuunnitelman, joka voi pitää sisällään kaikkea erikoislääkärin vastaanotosta tuki- ja liikuntaelinten fyysiseen kuntouttamiseen.

Voit varata myös suoraan ajan hinnaston mukaisesti.

 • 20 min –  135€ (konsultaatio kattaa kliinisen tutkimuksen sekä suunnitelman)
 • 30 min –  165€ (konsultaatiossa käsitellään lisäksi röntgenkuva löydös)
 • 45 min –  245€ (konsultaatiossa käsitellään lisäksi magneetti (MRI) – tai tietokonetomografia (TT) löydös)
 • 60 min – 275€ (konsultaatio kattaa hoidettavan vaivan lisäksi muiden nivelten sekä liikuntaelinten tutkimuksen)
 • 20 min – lauantaina 165€, sunnuntaina 220€
 • 30 min – lauantaina 225€, sunnuntaina 300€
 • 45 min – lauantaina 300€, sunnuntaina 400€

Toimistomaksu Töölönkadun klinikalla on 25 euroa – etätapaamisista ei peritä toimistomaksua.

Urheiluhieronnalla eheäksi

alk. 50€

Ota tauko päivästä ja piipahda klinikallamme Töölönkadulla istahtaen vaikka hetkeksi nojatuoliin nauttimaan pala yksityisyyttä miellyttävässä ympäristössä ilman jonotusta. Tai varaa sopiva aika ja tilaa meidät luoksesi – valinta on sinun.

 • Hieronta ja lihashuolto koti- tai toimistokäynti 1 h / alk. 95€
 • Hieronta ja lihashuolto Optiman tiloissa Töölönkadulla 1 h / 75€ (45 min / 50€)
 • Kinesio-teippaus 40€
 • Dynamic-teippaus 55€
 • Hieronnan yhteydessä teippaukset / 1 kipualue 25€
 • Koulutus ja konsultointi teippauksiin 50€
 • Potilaalle yksilöllisesti toteutettu kehonhuoltosuunnittelu 90€


Varaa aika sivuiltamme tai suoraan Veli-Pekka Nykäseltä Whatsapp-viestillä numerosta +358 44 978 2702. Sovitaan samassa yhteydessä sinulle kehonhuoltoon ja hierontaan sopivin paikka ja aika.

Jos et pääse meille, tarvitset vain rauhallisen, häiriöttömän tilan, johon hierontapöytä mahtuu. Meiltä saat kaiken muun: pyyhkeet, öljyt, kinesio- ja dynamic-teipit sekä muut mahdolliset tarvikkeet.

Voit maksaa lähimaksulla tai korttipäätteellä. Helsingin kantakaupungin ulkopuolella hinnastoon lisätään matka-aika.

Yleisimmät kysymykset

Miten tietosuoja on varmistettu?

Käytössämme on alan laajassa käytössä yleisesti oleva GDPR-standardoitu potilastietojärjestelmä. Luottamuksellisen viestinnän ja tulosten toimittamisen hoidamme salatuin sähköpostein tai puhelimitse asiakkaan toivomusten mukaisesti. Toimitilojemme äänieristys on Aluehallintoviraston hyväksymä ja otamme odotustiloihimme maksimissaan kolme asiakasta kerralla.

Sisältyykö hintaan kaikki?

 • Hinnaston hinnat ovat pysyviä eikä niihin lisätä erillisiä kuluja. Oikeudet hinnaston muutoksiin pidätetään ja ne päivitetään ajantasaisesti sivullemme.