Hieronta helpottamaan kireyttä ja kipua

Liikunta, kuten liikkumattomuuskin aiheuttavat kipua, jumeja ja kireyksiä. Staattiset, työperäiset sairaudet on hoidettavissa vilkastuttamalla verenkiertoa hieronnalla, jossa käsitellään kiinnikkeitä ja poistetaan arpikudosta.

Aktiivisen kehon huolto on erityisen tärkeää. Huippuammattilaisen suorittama urheiluhieronta on paitsi vammojen ennaltaehkäisyä, myös niistä selvästi nopeampaa palautumista.

Osaavalla urheiluhieronnalla parannat unen laatua, keskittymis- ja vastustuskykyä sekä rauhoitat stressiä ja keskushermostoa.

Arkeesi sopiva

Urheiluhieronta ja lihashuolto ei saa olla ylimääräistä stressiä vaativa ryhtiliike, eikä lisäys kiireiseen aikatauluusi. Olitpa missä tahansa, kotona, toimistolla tai harrastuspaikassasi, voit tilata urheiluhieronnan paikanpäälle. Näin säästät aikaa ja vaivaa. Työnantajana tämä voi olla työntekijöitäsi vahvasti sitouttava etu, joka kotiutuu työnantajana sinulle terveempinä työntekijöinä ja vähentyneinä sairauspoissaoloina.

Tutustu palveluumme

Urheiluhieronnalla eheäksi

alk. 75€

Ota tauko päivästä ja piipahda klinikallamme Töölönkadulla istahtaen vaikka hetkeksi nojatuoliin nauttimaan pala yksityisyyttä miellyttävässä ympäristössä ilman jonotusta. Tai varaa sopiva aika ja tilaa meidät luoksesi – valinta on sinun.

  • Hieronta ja lihashuolto koti- tai toimistokäynti 1 h / alk. 95€
  • Hieronta ja lihashuolto Optiman tiloissa Töölönkadulla 1 h / 75€ (45 min / 50€)
  • Kinesio-teippaus 40€
  • Dynamic-teippaus 55€
  • Hieronnan yhteydessä teippaukset / 1 kipualue 25€
  • Koulutus ja konsultointi teippauksiin 50€
  • Potilaalle yksilöllisesti toteutettu kehonhuoltosuunnittelu 90€


Varaa aika sivuiltamme tai suoraan Veli-Pekka Nykäseltä Whatsapp-viestillä numerosta +358 44 978 2702. Sovitaan samassa yhteydessä sinulle kehonhuoltoon ja hierontaan sopivin paikka ja aika.

Jos et pääse meille, tarvitset vain rauhallisen, häiriöttömän tilan, johon hierontapöytä mahtuu. Meiltä saat kaiken muun: pyyhkeet, öljyt, kinesio- ja dynamic-teipit sekä muut mahdolliset tarvikkeet.

Voit maksaa lähimaksulla tai korttipäätteellä. Helsingin kantakaupungin ulkopuolella hinnastoon lisätään matka-aika.

Veli-Pekka Nykänen

Kymmenien urheilulajien ammattiosaaja Vellu Nykänen työskentelee tällä hetkellä päätoimisesti jääkiekkoilun parissa. Hän on ollut mukana mm. jääkiekon maailmanmestarijoukkue Leijonissa. Vellulla on pitkä kokemus lihashuollosta mm. uinnin, jalkapalloilun ja ampumahiihdon maailman huipulta.

Vellu on itse koulutukseltaan huippu-urheiluvalmentaja, siksi hän ymmärtää urheilijaa poikkeuksellisen kokonaisvaltaisesti. Hoidoissa keinovalikoimaan kuuluu hieronnan lisäksi mm. teippaukset sekä mentaalipuoli. Asiakkaina käyvät kaiken ikäiset junioriurheilijoista ammattilaisiin. Vellulla on poikkeuksellinen kyky löytää kehon ongelmien juurisyyt ja korjata ne.

Lisäksi Vellu on arvostettu ammattimuusikoiden ja kuvataiteilijoiden kehonhuoltajana ja kipujen poistajana. Vellun vahvuuksiin kuuluu hyvin erilaisten kehollaan työtä tekevien auttaminen takaisin lavalle, kentille ja kaukaloihin.

Yleisimmät kysymykset

Miten tietosuoja on varmistettu?

Käytössämme on alan laajassa käytössä yleisesti oleva GDPR-standardoitu potilastietojärjestelmä. Luottamuksellisen viestinnän ja tulosten toimittamisen hoidamme salatuin sähköpostein tai puhelimitse asiakkaan toivomusten mukaisesti. Toimitilojemme äänieristys on Aluehallintoviraston hyväksymä ja otamme odotustiloihimme maksimissaan kolme asiakasta kerralla.

Sisältyykö hintaan kaikki?

  • Hinnaston hinnat ovat pysyviä eikä niihin lisätä erillisiä kuluja. Oikeudet hinnaston muutoksiin pidätetään ja ne päivitetään ajantasaisesti sivullemme.