Korkealuokkaista fysioterapiaa Helsingin ydinkeskustassa

Liikkuvuuden, toimintakyvyn ja terveyden edistäminen ovat fysioterapian keskeisiä tavoitteita, mutta perinteisesti vasta silloin, kun on tarve kuntoutua fyysisestä traumasta. Haluamme osallistua kanssasi näihin osa-alueisiin hyvissä ajoin. Ilman varsinaista tiedossa olevaa suoritusta tai riskitilannetta meillä jokaisella on arjen ja ikääntymisen tuomat haasteet, joihin voimme vaikuttaa hyvällä ennakoinnilla. Fysioterapeuttimme ovat toimineet vuosia suomalaisten huippu-urheilijoiden apuna.

Olemme kaikki erilaisia, jolloin henkilökohtainen ja ammattitaitoinen palvelu pitää fokuksen yllä kuntoutumisen ja terveydentilan edistämisen kannalta niin asiakkaan, kuin ammattilaisenkin roolissa. Me Optimalla kannustamme sinua omien yksilöllisten tavoitteidesi asettamisessa ja saavuttamisessa juuri sillä aikataululla mikä sinulle sopii.

Hero Mali, fysioterapeutti

Hero on toiminut ammattilaisjääkiekossa päätoimisesti jo 15-vuoden ajan ja tällä hetkellä Hero toimii HIFKn ja Suomen A-maajoukkueen fysiikkavalmentajana ja fysioterapeuttina. Saavutuksiin lukeutuu Olympiakulta ja 4 maailman mestaruutta. Vahvuuksiin kuuluu akuuttien vammojen jälkikuntoutus aina lajiin paluuseen saakka.

Varaa aika Herolta tai kysy lisää.

Linda Ulenius, fysioterapeutti

Lindan lajitausta on SM- ja maajoukkuetasolta jääkiekosta, joka on sittemmin vaihtunut mm. HIIT-treeneihin, vuorikiipeilyyn ja pyöräilyyn. Fysioterapiaa ja valmennusta teen kuntoliikkujien, harrastajien ja huippu-urheilijoiden kanssa laajalla lajikirjolla. Vahvuuksiin kuuluu mm. rasitusperäiset vammat, akuuttien vammojen kuntoutus, ylikunto-oireilu sekä liikunnan kipinän sytyttäminen. Saat asiantuntevaa, yksilöllistä ja motivoivaa ohjausta huomioiden elämäntilanteesi ja tavoitteesi.

Varaa aika Lindalta tai kysy lisää.

Yleisimmät kysymykset

Tarjoatteko fysioterapiaa yrityksille tai joukkueille?

  • Olemme tottuneet hoitamaan myös suurempia ryhmiä, mutta otamme asiakkaat aina vastaa yksilöinä. Ota meihin yhteyttä niin voimme suunnitella yhdessä teille sopivan toimintamallin.

Miten tietosuoja on varmistettu?

  • Käytössämme on alan laajassa käytössä yleisesti oleva GDPR-standardoitu potilastietojärjestelmä. Luottamuksellisen viestinnän ja tulosten toimittamisen hoidamme salatuin sähköpostein tai puhelimitse asiakkaan toivomusten mukaisesti. Toimitilojemme äänieristys on Aluehallintoviraston hyväksymä ja otamme odotustiloihimme maksimissaan kolme asiakasta kerralla.

Sisältyykö hintaan kaikki?

  • Toimistomaksu Töölönkadun klinikalla on 25 euroa – etätapaamisista ei peritä toimistomaksua.