Keitä me olemme?

Optima on monien eri polkujen kautta yhteenkasvanut ryhmä ihmisiä, joilla on palava halu muuttaa terveydenhuollon toimintamalleja ja hinnoittelua suuntaan, jossa palvelu on perillä ennen kuin on myöhäistä. Ajatuksen takana on lääkäreitä, jotka ovat enemmän tottuneita korjaamaan rikkinäistä, sen sijaan, että voisivat parantaa ehjää. Toki aina tapahtuu, kun eletään täysillä, mutta se on elämää. Haluamme olla tukenanne juuri silloin, kuin tarvitset ja mieluiten vähän ennen – henkilökohtaisesti.

Työ- ja organisaatiopsykologi

Karri-Pekka Kauppinen

Ongelmien näkeminen on varsin helppoa, ratkaisujen keksiminen on melko helppoa, mutta molemmat tuppaavat olemaan vaikeita kun on itse osa ongelmaa. Ne ovat paikkoja, joissa Karri auttaa. Karri on erikoispsykologi, joka viihtyy vaikeiden asioiden ylittämisen äärellä. Hänen työskentelyotteensa on transdiagnostinen, voimavaralähtöinen ja ihmistä itseään oivalluttava. Karrilla on kokemusta yli 4000 ihmisen kanssa työskentelystä yli 60 eri maasta erilaisista vaativistakin aiheista. 

Fysioterapeutti

Linda Ulenius

Lindan lajitausta on SM- ja maajoukkuetasolta jääkiekosta, joka on sittemmin vaihtunut mm. HIIT-treeneihin, vuorikiipeilyyn ja pyöräilyyn. Fysioterapiaa ja valmennusta teen kuntoliikkujien, harrastajien ja huippu-urheilijoiden kanssa laajalla lajikirjolla. Vahvuuksiin kuuluu mm. rasitusperäiset vammat, akuuttien vammojen kuntoutus, ylikunto-oireilu sekä liikunnan kipinän sytyttäminen. Saat asiantuntevaa, yksilöllistä ja motivoivaa ohjausta huomioiden elämäntilanteesi ja tavoitteesi.

Urheiluhieroja

Veli-Pekka Nykänen

Kymmenien urheilulajien ammattiosaaja Vellu Nykänen työskentelee tällä hetkellä päätoimisesti jääkiekkoilun parissa. Hän on ollut mukana mm. jääkiekon maailmanmestarijoukkue Leijonissa. Vellulla on pitkä kokemus lihashuollosta mm. uinnin, jalkapalloilun ja ampumahiihdon maailman huipulta.

Vellu on itse koulutukseltaan huippu-urheiluvalmentaja, siksi hän ymmärtää urheilijaa poikkeuksellisen kokonaisvaltaisesti. Hoidoissa keinovalikoimaan kuuluu hieronnan lisäksi mm. teippaukset sekä mentaalipuoli. Asiakkaina käyvät kaiken ikäiset junioriurheilijoista ammattilaisiin. Vellulla on poikkeuksellinen kyky löytää kehon ongelmien juurisyyt ja korjata ne.

Lisäksi Vellu on arvostettu ammattimuusikoiden ja kuvataiteilijoiden kehonhuoltajana ja kipujen poistajana. Vellun vahvuuksiin kuuluukin hyvin erilaisten kehollaan työtä tekevien auttaminen, pois leikkausjonosta takaisin lavalle, kentille ja kaukaloihin.

Johtava fysioterapeutti

Hero Mali

Hero on toiminut ammattilaisjääkiekossa päätoimisesti jo 15-vuoden ajan ja tällä hetkellä Hero toimii HIFKn ja Suomen A-maajoukkueen fysiikkavalmentajana ja fysioterapeuttina. Saavutuksiin lukeutuu Olympiakulta ja 4 maailman mestaruutta. Vahvuuksiin kuuluu akuuttien vammojen jälkikuntoutus aina lajiin paluuseen saakka.

Johtava työterveyslääkäri

Matti Peura

Ansiokkaan työterveyslääkäriuran aikana Matti on lukuisia ihmisiä kohdanneena lumoutunut ajatuksesta, jossa ihmisten hoitamisen tulisi ennemminkin olla yhteistyötä ja treenaamista kohti tervettä elämää. Ja tämä on hänen mukaansa nimenomaan asiakkaiden toive. Matti on kiinnostunut ihmisistä kokonaisuutena: mistä olemme tulleet, minne menossa ja erityisesti miten voimme.

Johtava Lääkäri, CEO

Jussi Kosola

Jussin ideologia rakentuu yksilökeskeisen terveydenhuollon ympärille pois massaratkaisuista. Kaiken keskiössä on ennaltaehkäisy sekä tuen ja valmennuksen merkitys hoitomuotona. Liikunnan ollen lähellä sydäntä Jussi on väitellyt lääketieteen tohtoriksi terveysliikunnasta, jonka parissa hän on työskennellyt lukuisissa eri yhteyksissä. Hän on lisäksi ortopedian ja traumatologian leikkaava erikoislääkäri eli vaikka joskus hyvästä ennakoinnista riippumatta sattuukin, apu on lähellä.