Tiedosta tekoihin

Tekijöitä, jotka vaikuttavat arjen jaksamiseen on toki monia. Joskus urheilemme, joskus ainoastaan lepäämme ja kaikkea siltä väliltä. Tilanteesta riippumatta arvioimme kokoajan omaa todellista terveyttämme. Sitä arviota tukemaan on hyvä välillä tarkastaa faktat, jotka saadaan suoraan elimistöstäsi lääkäriemme tulkitsemana.

Näytteenotto asiakkaan luona

Optima valmiiden terveyspakettien avulla sinun on helppo selvittää, miten oma keho jaksaa ja mihin oman terveyden ylläpito kannattaa suunnata. Räätälöityjen Optima-terveyspakettien avulla selvität miten kehosi oikeasti pärjää ja konsultointimme avulla saat parhaat vinkit mitä mahdollisille epäkohdille tulisi tehdä. Tieto siitä, että olemme tulosarvojen sisä- tai ulkopuolella ei yleensä johda pysyviin muutoksiin ilman selkeää tulkintaa.

Me haluamme viedä sinut tilanteeseen, jossa voit kokea olosi varmaksi ja turvalliseksi terveytesi suhteen. Varaa aika asiantuntijaltamme tai kysy lisää näytteenotosta lomakkeella.

Optiman sairaanhoitaja Runo Pyykönen

Jos olet kiinnostunut laajemmasta tutkimuksesta ja haluat räätälöidä oman paketin, ota yhteyttä lääkäreihimme ja aloittakaa yhdessä matka uuteen.

Yleisimmät kysymykset

Sisältyykö hintaan kaikki?

  • Hinta on pysyvä, eikä siihen lisätä enää erillisiä kuluja. Hinnasto voimassa 2023.

Miten tietosuoja on varmistettu?

  • Käytössämme on alan laajassa käytössä yleisesti oleva GDPR-standardoitu potilastietojärjestelmä. Luottamuksellisen viestinnän ja tulosten toimittamisen hoidamme salatuin sähköpostein tai puhelimitse asiakkaan toivomusten mukaisesti. Toimitilojemme äänieristys on Aluehallintoviraston hyväksymä ja otamme odotustiloihimme maksimissaan kolme asiakasta kerralla.