Työterveys

Meille työntekijöiden terveys ja hyvinvointi ovat ensisijaisen tärkeitä. Pyrimme aktiivisesti ehkäisemään tuki- ja liikuntaelinoireita, jotka voivat vaikuttaa työkykyyn ja mukavuuteen päivittäisessä työssä. Tarjoamme työterveyspalveluja, joiden avulla voit ylläpitää hyvää terveyttäsi. Työterveyden tavoitteena on luoda työhyvinvointia, joka tukee myös fyysistä hyvinvointiasi.

Terveystarkastukset

Tarkastusten avulla pystyt tunnistamaan mahdolliset ongelmat varhain ja voit seurata terveydentilaasi. Tämä auttaa pitämään sinut terveenä ja mahdollisesti vähentämään sairauspoissaoloja.

Palvelut ovat saatavilla kaikille työntekijöille. Haluamme tehdä terveydenhuollosta saavutettavaa ja helppoa. Tule mukaan huolehtimaan terveydestäsi yhdessä!

Hinnasto

Ennaltaehkäisevät terveystarkastukset

alkaen 350€

Ennaltaehkäisevät terveystarkastukset suoritetaan terveyden ylläpitämiseksi ja mahdollisten terveysongelmien varhaisen havaitsemisen mahdollistamiseksi. Nämä tarkastukset auttavat tunnistamaan riskitekijöitä ja mahdollisia terveysongelmia ennen kuin ne aiheuttavat vakavia komplikaatioita.

  • Perusterveystarkastus: 350 euroa
  • Kattava terveystarkastus: alkaen 800 euroa, kysy tarjous (räätälöidään työtehtävän tarpeesta)
  • Työkyvyn arviointi: 250 euroa / tunti

Työterveyshuollon kustannukset jaetaan kahteen korvausluokkaan:

Korvausluokkaan I kuuluvat ehkäisevän toiminnan ja työntekijöiden työkykyä ylläpitävän toiminnan kustannukset, joita syntyy esim. työpaikkaselvityksistä, työpaikkakäynneistä, terveystarkastuksista ja työterveyteen liittyvästä neuvonnasta.

Korvausluokkaan II kuuluvat ehkäisevän työterveyshuollon lisäksi järjestetyn yleislääkäritasoisen sairaanhoidon ja muun terveydenhuollon kustannukset. Maksettavan korvauksen enimmäismäärä on korkeintaan 50 % tai 60 % kustannusten laskennallisesta enimmäismäärästä.

Lääkäripalvelut – työterveys

alkaen 85€

Työterveyshuolto tarjoaa monipuolisia lääkäripalveluita työntekijöille työpaikan terveyden ylläpitämiseksi ja sairauksien hoitamiseksi.
Yleislääkärin vastaanottokäynnit: Työterveyshuollossa on yleensä saatavilla yleislääkäreitä, jotka voivat hoitaa yleisiä terveysongelmia ja sairauksia, kuten flunssaa, vatsavaivoja ja tuki- ja liikuntaelinoireita.

Erikoislääkärin konsultaatiot: Tarvittaessa työntekijät voidaan ohjata erikoislääkärin vastaanotolle, kuten ortopedin, psykiatrin, ihotautilääkärin tai psykologin luokse luokse, mikäli heillä on erityistarpeita tai oireita, jotka vaativat erikoisasiantuntemusta.

2. Lääkäripalvelut

  • Yleislääkärin vastaanotto: alkaen 85 euroa (20 min)
  • Erikoislääkärin konsultaatio: alkaen 135 euroa (20 min)
  • Hintoihin lisätään palvelu/toimistomaksu 25 euroa

Miten toimia ennen terveystarkastusta?

Varaa aika näytteenottoon 040 037 4077

Hoitaja sopii näytteenoton aikataulun

Kun näytteet ovat otettu, varaa aika ylhäältä ja sovi terveystarkastuaika

Asiakkaiden kokemuksia

Olin hyvin tyytyväinen

Koko näytteenottotoimenpide oli todella helppo ja miellyttävä. Tilasin testin kotiin, sairaanhoitaja tuli 10:55 ja oli ulkona klo 11:05. Tulokset ja tarvittavat dokumentit hoidettiin työterveyslääkärille saumattomasti. Suosittelen lämpimästi myös muille!

– Matti, Helsinki

Yleisimmät kysymykset

Sisältyykö hintaan kaikki?

  • Hinta on pysyvä, eikä siihen lisätä enää erillisiä kuluja. Hinnasto voimassa 2023.

Miten tietosuoja on varmistettu?

  • Käytössämme on alan laajassa käytössä yleisesti oleva GDPR-standardoitu potilastietojärjestelmä. Luottamuksellisen viestinnän ja tulosten toimittamisen hoidamme salatuin sähköpostein tai puhelimitse asiakkaan toivomusten mukaisesti. Toimitilojemme äänieristys on Aluehallintoviraston hyväksymä ja otamme odotustiloihimme maksimissaan kolme asiakasta kerralla.