Me välitämme sinusta

Korkealuokkainen yksityinen lääkäri ja erikoislääkäri -palvelumme Helsingin keskustassa. Me Optimassa olemme rinnallasi sekä akuutissa että pitkäaikaisessa hoitotarpeessa. Haluamme korostaa ennaltaehkäisyn merkitystä ja matalan kynnyksen tavoitettavuutta elämäsi eri käänteissä. Kutsu meidät luoksesi, kun kiire tai terveydentila rajoittaa mahdollisuuksiasi saavuttaa apua tai vaikka vaan säästääksesi arvokasta aikaasi. Ei tehdä asioista liian vaikeita, kun kyseessä on se kallisarvoisin.

Yksityinen lääkäri – Erikoislääkäri – Helsinki keskusta

Lääkäripalvelumme Optima Performance & Healthcarella perustuvat asiantuntijoidemme pitkäaikaiseen kokemukseen sekä yksilölliseen ja ennalta-ehkäisevään hoitosuhteeseen. Olet sitten ammattiurheilija, aktiiviharrastaja tai kuntourheilija, jokaiselle tulee jossakin vaiheessa vaivoja joihin tarvitaan lääketieteellistä apua. Filosofiaamme kuuluu että jokainen hoidetaan yksilönä ja suunnittelemme sinulle räätälöidyn hoitosuunnitelman. Optiman tiimille mikään tapaus ei ole liian haastava.

Varaa maksuton 10 minuutin konsultaatiopuhelu Ortopedian ja Traumatologian Erikoislääkärille

Palvelut

Puhelinkonsultaatio Ortopedin kanssa urheilu- ja liikuntavammoista

90€

Optiman konsultaatio kartoittaa tilanteesi ja suunnittelee hoidon yksilöllisesti, joten käydään ensin yhdessä läpi miten voimme sinua tehokkaimmin auttaa. Keskustelu ammattilaisemme kanssa antaa molemmille osapuolille hyvän käsityksen tarkoituksen mukaisesta hoitomallista sekä sen kustannusrakenteesta.

Uskomme että jokainen ongelma on ratkaistavissa, ja jokainen tarvitsee yksilöllistä hoitoa. Tähän tarkoitukseen olemme laatineet etenkin urheilu ja liikuntavammoihin keskittyneen hoitomallin joka alkaa maksuttomalla konsultaatiopuhelulla kokeneen ortopedian erikoislääkärin kanssa.

Tässä 10 minuutin puhelussa kartoitamme tilanteesi ja käymme läpi miten voimme tehokkaimmin sinua auttaa. Keskustelu antaa myös hyvän käsityksen tarkoituksen mukaisesta hoitomallista, jatkotoimenpiteistä ja sen kustannusrakenteesta. Tämän tiedon pohjalta voimme lähteä luomaan juuri sinun tilanteeseen sopivaa hoitomallia.

Tyypillisimmät vaivat kohdistuvat nilkan, olkapään, polven tai selän alueelle. Käsittelemme myös yleisesti urheilu ja rasitusvammoja sekä jännevaivoja.
Urheilu ja liikuntavammojen konsulttina toimii Ortopedian ja Traumatologian Erikoislääkäri, Dosentti Jussi Kosola.

Puhelun ajankohta sovitaan erikseen ja puhelun voit varata ajanvarausjärjestelmästä. Erikoislääkäri soittaa sinulle varattuna aikana ilmoittamaasi numeroon.

 • Varaa aika konsultaation kalenteristamme juuri silloin, kun sinulle sopii.
 • Lääkärimme soittaa sinulle ja kartoittaa tilanteen, jonka pohjalta voimme lähteä luomaan elämäntilanteeseesi sopivaa hoitomallia.
 • Konsultaatioon sisältyy erikoislääkärin noin 10 minuutin etävastaanotto.

Hoidamme sinua tiiminä

alk. 135€

Henkilöstömme koostuu monipuolisista terveysalan ammattilaisista. Näin ollen haluamme tarjota koko potentiaalimme käyttöösi ja hoitaa sinua tiiminä. Kartoituksen perusteella luomme yhdessä sinulle henkilökohtaisen hoitosuunnitelman, joka voi pitää sisällään kaikkea erikoislääkärin vastaanotosta tuki- ja liikuntaelinten fyysiseen kuntouttamiseen.

Voit varata myös suoraan ajan hinnaston mukaisesti.

 • 20 min –  135€ (konsultaatio kattaa kliinisen tutkimuksen sekä suunnitelman)
 • 30 min –  165€ (konsultaatiossa käsitellään lisäksi röntgenkuva löydös)
 • 45 min –  245€ (konsultaatiossa käsitellään lisäksi magneetti (MRI) – tai tietokonetomografia (TT) löydös)
 • 60 min – 275€ (konsultaatio kattaa hoidettavan vaivan lisäksi muiden nivelten sekä liikuntaelinten tutkimuksen)
 • 20 min – lauantaina 165€, sunnuntaina 220€
 • 30 min – lauantaina 225€, sunnuntaina 300€
 • 45 min – lauantaina 300€, sunnuntaina 400€

Toimistomaksu Töölönkadun klinikalla on 25 euroa – etätapaamisista ei peritä toimistomaksua.

Yleisimmät kysymykset

Sisältyykö hintaan kaikki?

 • Hinta on pysyvä, eikä siihen lisätä enää erillisiä kuluja. Hinnasto voimassa 2023.

Miten tietosuoja on varmistettu?

 • Käytössämme on alan laajassa käytössä yleisesti oleva GDPR-standardoitu potilastietojärjestelmä. Luottamuksellisen viestinnän ja tulosten toimittamisen hoidamme salatuin sähköpostein tai puhelimitse asiakkaan toivomusten mukaisesti. Toimitilojemme äänieristys on Aluehallintoviraston hyväksymä ja otamme odotustiloihimme maksimissaan kolme asiakasta kerralla.